Op 1 juni 2020 heeft de Gouda Cheese Experience haar deuren geopend in het prachtige, gele monumentale pand in het hart van Gouda. Tijdens een bezoek aan deze bijzondere attractie gaat u op een interactieve reis door de wereld van Gouda Kaas. Van de geschiedenis tot de productie en de handel, alles komt op een spannende en speelse manier aan bod.

Stap in een enorme Gouda Kaas en beleef een overweldigende show. Neem de Melkweg en breng een ode aan de koe. Ga zelf aan de slag met ontdekwanden, virtueel melken, kazen keren en het eeuwenoude handjeklap. En natuurlijk: proef de enige echte Gouda Kaas!

Adres: Agnietenstraat 21
Meer informatie: goudacheese-experience.com

In verband met het coronavirus kunnen veel van de fysieke kaasmarkten in Woerden en Gouda tot nader bericht geen doorgang vinden. In een aantal gevallen wordt gekeken naar een alternatieve invulling, houd onze social media in de gaten om daarvan op de hoogte te blijven.

We hopen u snel in goede gezondheid weer te kunnen begroeten op een van onze mooie markten! Laten we goed op elkaar en onszelf passen in deze onzekere tijd.

Namens de gemeente Woerden, Gouda, Krimpenerwaard en Bodegraven-Reeuwijk,

Cheesevalley

x