Samen met Green Cow Bike Tours verken je Cheese Valley op de fiets. De fietstocht start in de historische binnenstad van Gouda. Op korte afstand, verrassend dicht bij de stad, ligt in Reeuwijk een adembenemend natuurreservaat met een rijke verscheidenheid aan watervogels. Via kleine dorpen en smalle wegen kom je vervolgens in Woerden, waar je het Kaaspakhuis bezoekt. De route gaat verder door het platteland langs de Lange Linschoten. Geniet hier van de wilgen en het water! Ergens tussen de polders kun je als je wilt een kijkje nemen bij een echte kaasboerderij. Na een kopje koffie of thee fiets je weer terug naar Gouda. Op aanvraag kun je trouwens ook starten en eindigen op een andere locatie. Hoeveel de tocht kost en wat daarbij is inbegrepen, lees je op de site van Green Cow Bike Tours. Via die site kun je ook reserveren.
https://www.green-cow-bike-tours.nl/guided-tour/cheese-valley-bike-tour

In verband met het coronavirus kunnen veel van de fysieke kaasmarkten in Woerden en Gouda tot nader bericht geen doorgang vinden. In een aantal gevallen wordt gekeken naar een alternatieve invulling, houd onze social media in de gaten om daarvan op de hoogte te blijven.

We hopen u snel in goede gezondheid weer te kunnen begroeten op een van onze mooie markten! Laten we goed op elkaar en onszelf passen in deze onzekere tijd.

Namens de gemeente Woerden, Gouda, Krimpenerwaard en Bodegraven-Reeuwijk,

Cheesevalley

x